Μελιτζανάκι Γεμιστό Τουρσί - Lagadas Farm

ΚΩΔ : 01.27.05
Μελιτζανάκι Γεμιστό Τουρσί - Lagadas Farm
4,90 €
Διαθέσιμο

 Πίσω στο: ΤΟΥΡΣΙ/ΑΛΜΥΡΑ ΑΛΕΙΜΜΑΤΑ

Το μελιτζανάκι καλλιεργείται στο αγρόκτημα της Lagadas Farm. Είναι χαμηλό σε θερμίδες και υψηλό σε διατροφική αξία, θα απογειώσει το γεύμα σας ως συνοδευτικό σε πολλά κυρίως πιάτα όπως burgers και γενικά κόκκινα κρέατα.

Το γεμιστό μελιτζανάκι είναι από τα πιο παραδοσιακά τουρσιά της Ελλάδας και η Lagadas Farm διατηρεί και συνεχίζει αυτήν την παράδοση εδώ και πολλά χρόνια. Διαλέγουν τα καλύτερα μελιτζανάκια από το χωράφι τους, κόβουν τα κοτσανάκια και τα τοποθετούν στην άλμη. Όταν το προϊόν ζυμωθεί, γίνεται μια ελαφριά σχισμή και γεμίζεται με ψιλοκομμένα λαχανικά, όπως λάχανο, καροτάκι, κόκκινη πιπεριά, σέλινο και μια ιδιαίτερη μίξη μπαχαρικών.

Ένα κομμάτι πιπεριά Φλωρίνης τοποθετείται ώστε να συγκρατεί τη λαχταριστή γέμιση και τέλος, τη λιχουδιά μας στολίζει δένοντάς την ένα κλωναράκι σέλινο.

Συστατικά: νερό, μελιτζάνα 60% επί στρ. βάρους, γέμιση λαχανικών (λάχανο, κόκκινη πιπεριά, καρότο, σέλινο, σκόρδο) σε ποικίλη αναλογία, κόκκινη πιπεριά, σέλινο, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, υγρός καπνός, χλωριούχο ασβέστιο, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ, συντηρητικά: σορβικό κάλι, βενζοϊό νάτριο, μεταθειώδες κάλιο (θειώδη)

Διατροφική Επισήμανση

Ανά 100γρ

Ενέργεια (kj/kcal)

64/15

Λιπαρά  (g)

0.1

Εκ των οποίων κορεσμένα (g)

0

Υδατάνθρακες (g)

3.09

Εκ των οποίων σάκχαρα (g)

0.5

Πρωτεΐνες (g)

0.67

Αλάτι (g)

3.5

Κ.Β 500γρ

Στρ. Β 300γρ