Στέβια Sticks - Deligios

ΚΩΔ : 01.11.04
Στέβια Sticks - Deligios
1,90 €
Διαθέσιμο

 Πίσω στο: ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ

Το γλυκαντικό Deligios Stevia προέρχεται αποκλειστικά από συστατικά φυτικής προέλευσης και έχει την εμφάνιση αλλά και τη γλύκα της ζάχαρης.

Είναι λευκή κρυσταλλική όπως η ζάχαρη, ενώ τη θυμίζει και γευστικά αφού δεν είναι ούτε πολύ γλυκιά ούτε πικρή όπως άλλα υποκατάστατα ζάχαρης. Συνδυάζει ιδανικά το εξαιρετικής ποιότητας εκχύλισμα φύλλων Stevia (με περιεκτικότητα αυτού σε ποσοστό 98%) με την ερυθριτόλη. Η τελευταία προέρχεται από τη φυσική ζύμωση φρούτων ή λαχανικών κι αποτελεί τη μοναδική γλυκαντική ύλη η οποία σε συνδυασμό με τη στέβια έχει πραγματικά μηδενικές θερμίδες.

Η στέβια Deligios είναι κατάλληλη και για διαβητικούς. Έχει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη, που σημαίνει ότι δεν ανεβάζει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Επομένως μπορείτε να την απολαύσετε άφοβα και να την προσφέρετε σ’ ένα κοντινό σας πρόσωπο, που αντιμετωπίζει προβλήματα με το σάκχαρο του αλλά θέλει να απολαμβάνει τη γλυκιά γεύση στο ρόφημα και τη διατροφή του (πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό που τον/την παρακολουθεί).

Η συσκευασία περιέχει 20 ατομικά sticks για την παρασκευή των ροφημάτων σας.

Συστατικά: γλυκαντικά: ερυθριτόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης (εκχύλισμα στέβια Reb-A 98%)

Πιθανόν να περιέχει ίχνη από αλεύρι σίτου (γλουτένη), γάλα, αυγό, και λούπινο.

Διατροφική Επισήμανση

Ανά 100gr

Ανά μερίδα 1.4gr

Ενέργεια (kcal)

0.0

0.0

Υδατάνθρακες (g)

99.4

1.5

Εκ των οποίων σάκχαρα (g)

0.0

0.0

Λιπαρά (g)

0.0

0.0

Εκ των οποίων κορεσμένα (g)

0.0

0.0

Φυτικές Ίνες (g)

0.0

0.0

Νάτριο (g)

0.0

0.0

Κ.Β 20 sticks x 1.4γρ