Προς το παρόν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε παραγγελίες των οποίων οι παραδόσεις γίνονται εντός της ελληνικής επικράτειας. Οι παραγγελίες συνήθως εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας και σε ξεχωριστό e-mail θα σας αποστέλεται ο κωδικός παρακολούθησης της παραγγελίας (tracking number). Για την παράδοση της παραγγελίας σας χρησιμοποιείται εταιρεία ταχυμεταφορών η οποία θα παραδώσει τα προϊόντα σας στην διεύθυνση όπου έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία. Οι αποθήκες είναι ανοιχτές από Δευτέρα έως Παρασκευή και οι παραδόσεις γίνονται κατά τις μέρες αυτές. Σε δυσπρόσιτες περιοχές τα δέματα παραδίδονται στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την διασφάλιση ότι τα στοιχεία της διεύθυνσης παράδοσης καθώς τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail είναι σωστά και ακριβή.

Οι τιμές αποστολής προϊόντων μέχρι 3 κιλά καθορίζονται ως εξής:

Εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 25 € και μέχρι 3 κιλά βάρος είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 40 € και μέχρι 5 κιλά βάρος είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50 € και μέχρι 5 κιλά βάρος είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Αττική: από 0-3 κιλά καθορίζονται στα 1,80 ευρώ.  

Ηπειρωτική Ελλάδα: από 0-3 κιλά καθορίζονται στα 2,5 ευρώ

Νησιωτική Ελλάδα: από 0-3 κιλά καθορίζονται στα 4 ευρώ

Δυσπρόσιτες περιοχές: 0-3 κιλά καθορίζονται στα 4 ευρώ

Για παραγγελίες από 3 κιλά και πάνω και μέγιστο βάρος παράδοσης 20 κιλά θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι στις τιμές συνυπολογίζεται και ο όγκος αποστολής ο οποίος εάν είναι μεγαλύτερος από το φυσικό βάρος, θα υπάρξει υπολογισμός του ογκομετρικού βάρους των παραγγελιών σας πέραν του φυσικού τους βάρους. Ο υπολογισμός του ογκομετρικού βάρους, σε περίπτωση που χρειαστεί να υπολογιστεί, θα γίνεται πολλαπλασιάζοντας τις 3 διαστάσεις της παραγγελίας και διαιρώντας τον αριθμό που προκύπτει με το 5000 {(μήκος*πλάτος*ύψος)/5000. Για παραγγελίες άνω των 3 κιλών η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του φυσικού ή ογκομετρικού βάρους και του προορισμού αποστολής.

Οι χρόνοι παράδοσης απεικονίζονται στον ακόλουθο πίνακα:

Περιοχές Χρόνος Παράδοσης
Αττική 1-3 ημέρες από την ημέρα εκτέλεσης της παραγγελίας
Προς Ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 ημέρες από την ημέρα εκτέλεσης της παραγγελίας
Προς Νησιωτικούς Προορισμούς 1-3 ημέρες από την ημέρα εκτέλεσης της παραγγελίας
Προς Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες από την ημέρα εκτέλεσης της παραγγελίας

 

Εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής για τη κατηγορία ΦΥΣΙΚΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ - ΓΚΑΖΟΝ είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές για τη κατηγορία ΦΥΣΙΚΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ - ΓΚΑΖΟΝ γίνονται κατόπιν συνεννόησης με μεταφορική εταιρεία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο : 2623 033332.